torsdag 11 april 2013

South Plains på Norra G!

Vår käre polare Jeff som ni hört och sett i Sveriges Bryggradio tidigare bjöd in på visit i bryggeriet. Mycket har hänt, fler brygder strömmar ut, Jeff är fylld med idéer och nya prylar är på väg in i den gamla korvfabriken på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. I jäsrummet doftar det härligt av Simcoe från Yakima! Simcoen låg och gottade sig i en väldig god IPA.





fredag 5 april 2013

Vi lever!

Det har varit väldigt tyst här på bloggen ett tag och episoderna har varit färre än vanligt.
Men vi har inte dött, vi har bara mycket på gång. Studion flyttar snart och då är planen att återhämta oss och komma in i det vanliga tempot.
Här på bloggen har det varit tyst också, som sagt. Mycket har berott på förberedelser inför SM. Jag har förstått att det kan vara lite känsligt med info om SMbidrag på bloggar och annan media. Jag skriver under på att man bör vara försiktig med info som kan påverka tävlingen. Jag har därför valt att inte skriva något om de senaste månadernas bryggningar.
Slut på bortförklaringar.

SM snart! Det ska bli jävligt roligt! Förra året var mitt första år och jag var överraskad över hur poplär vår hobby är och hur duktigt folk det finns där ute. Sen har vi alla eldsjälar i SHBF som ställer upp för oss och anordnar en fantastisk fest! Stor eloge till alla inblandade!
Jag ser fram emot att snacka med er alla.
Jag kommer att vara där och bjuda på öl tillsammans med Sveriges främste ölbloggare Petter bakom fruttidifrigo.wordpress.com!

På bloggen kommer det snart att handla om SM, Perlickranar, humle och råg.